Skip links

QUI SOM

Som un equip multidisciplinar integrat per professionals de la consultoria empresarial i del Dret, que compta amb una àmplia trajectòria
i experiència en d’assessorament legal i defensa jurídica d’empreses i particulars en els àmbits laboral, fiscal, mercantil, civil i penal.

QUI SOM

Som un equip multidisciplinar integrat per professionals de la consultoria empresarial i del Dret, que compta amb una àmplia trajectòria i experiència en d’assessorament legal i defensa jurídica d’empreses i particulars en els àmbits laboral, fiscal, mercantil, civil i penal.

SÒCIES FUNDADORES

MARIA DEL MAR SALVAT BALAGUER

Llicenciada en Dret pel Col·legi Universitari Abat Oliba al 1999. Màster en Advocat d’Empresa pel Col·legi Universitari Abat Oliba. Diploma en Dret del Treball i Seguretat Social per IDEC, Universitat Pompeu Fabra. Diplomada en Ciències Empresarials per la UOC al 2014.

MONTSE SALVAT BALAGUER

Diplomada en Relacions laborals, MBA en empreses familiars i Auditoria Sociolaboral. 30 anys d’experiència en el món laboral, jurídic social de les empreses pimes.

JOANA MARTÍN GÓMEZ

Advocada col·legiada des de fa més de 25 anys. Llicenciada en Dret per la UB i especialista en Dret del Treball i Seguretat Social, diplomada pel Col·legi Universitari Abat Oliba – curs especial per executius de societats i experts tributaris –. Titulada com a Compliance Officer (controller jurídico).

RAQUEL ÁLVAREZ ZAMUDIO

Advocada exercent. Col·legiada 1.563 del Col.legi d’Advocats de Mataró. Llicenciada en Dret per la UB – Abat Oliba CEU. Especialitzada en Dret Inmobiliari. Mediadora.

CREIEM

Que fomentar l’ÈTICA i la CULTURA DEL COMPLIMENT a les empreses és imprescindible per assolir l’èxit.

En empreses productives amb un alt nivell de competitivitat que promouen el bon clima laboral,
que les bones pràctiques empresarials i tenen un important compromís social.

Que REGULAR de forma clara i rigorosa evita la confrontació.

Que establir procediments i protocols d’actuació evita la judicialització dels conflictes.

Per tot això, el nostre objectiu és ser un referent en el sector dels serveis legals a empreses que volen disposar
d’instruments que les ajudin a complir les lleis i a fer-les complir en el seu si.

ÚLTIMES NOTÍCIES